Innkjøpsavtale på kaker og bakervarer

Spar tid og penger med en konto hos oss

Cake it easy er Norges største plattform for bakerier og har samlet landets beste bakere på én og samme plass. Vi har gjort det superenkelt for ansatte å bestille kaker, lunsj og bakervarer fra sine lokale bakerier - uansett hvor de er.


Om dere har flere avdelinger spredt rundt omkring i landet kan vi tilby raskt og enkelt innkjøp fra lokale bakerier. Bestilling gjøres meg noen få tastetrykk og varene leveres ferske og kortreiste. Og vår kundeservice står alltid klar til å hjelpe dere om det skal være noe.


Vi kan også spare mye tid for deres regnskapsavdeling. Istedenfor å måtte forholde seg til mange lokale leverandører og mange ulike fakturaer - trenger dere kun å forholde dere til én levendør og én fakturarutine. Mens dere fortsatt kan fortsatt bestille fra deres lokale favorittbakeren. Det er vinn vinn.

Enkel bestilling
Enkel bestilling

La ansatte bestille mat og kaker med noen få tastetrykk - uansett hvor de sitter i landet.

Effektiv fakturering
Effektiv fakturering

Dere bestemmer hvor og hvordan fakturaene skal sendes. Ingen krøll og tid spart i regnskapet.

Ferskt og kortreist
Ferskt og kortreist

Alt håndlages av den lokale bakeren og leveres ferskt på døren.

Våre innkjøpsløsninger

Bedriftsavtale på cakeiteasy.no

Få en bedriftsavtale på markedsplassen cakeiteasy.no og gjør bestilling enklere i hele organisasjonen. Vi kan skreddersy kontoer til dere som er tilpasset deres interne bestilling- og faktureringsrutiner slik at fakturaer sendes til riktig plass og med riktig informasjon.


Dere kan lage brukerkontoer per avdeling, ansatt eller lokasjon, og forhåndsdefinere betalingsinformasjon slik at bestilling skjer med så få tastetrykk som mulig.

Integrasjon med ditt innkjøpssystem

Om dere har et internt innkjøpssystem kan vi integrere vår plattform med dere slik at dere får tilgang til hundrevis av bakerier og deres produkter gjennom deres eget system. Vi er allerede integrert med bl.a. Visma Proceedo og Vieri, og integrerer med andre systemer etter avtale.

Concierge service

Vi har også et team som tilbyr våre bedriftskunder hjelp med bestilling og levering av kaker og bakervarer til mange lokasjoner. Dere trenger kun å si hvem som skal ha kake og hvor mange, så sørger vi for resten. Les mer dette tilbudet her.

Noen av våre innkjøpskunder

Quotation marks

Vi har mange dyktige medarbeidere og gode kunder over hele Norge. Gjennom Cake it easy er det blitt superenkelt å bestille kaker når vi har noe å feire eller vil si takk til en kunde. Integrasjonen med vårt innkjøpssystem gjør også at vi sparer tid på bestilling og fakturering.

- Trond Østby, Eventsjef, Felleskjøpet Agri

Vil dere snakke om innkjøpsavtale?

Ta kontakt for en prat
Send kaker til  alle avdelinger
Noe å feire? La alle ta del i feiringen!
Send kaker til alle avdelinger
Les mer
Gavekort som kan brukes på 450 bakerier
Norges best gave? Alle blir glad av kake
Gavekort som kan brukes på 450 bakerier
Les mer