Personvernpolicy

Introduksjon

Cake it easy tar personvern på alvor og gjør det vi kan for å gi innsikt i hvordan vi bruker og håndterer persondata. Under finner du informasjon om hvordan vi samler inn data, og behandler personlig informasjon. Med persondata menes all informasjon som kan identifisere deg som enkeltperson (for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer, IP-adresse etc.) og som samles inn via våre digitale kanaler. 

Formålet med denne personvernpolicy er at du skal føle deg trygg på at vi behandler informasjon om deg i henhold til gjeldende regelverk, og hvilke rettigheter du har. 

Personopplysninger som vi samler inn

Når du kjøper noe av Cake it easy inngår du en avtale med oss. For at vi skal kunne administrere dine kjøp og fullføre våre forpliktelser overfor deg som kunde, er det nødvendig for oss å håndtere personopplysninger. 


De personopplysninger Cake it easy samler inn og behandler kan, avhengig av sammenhengen, inkludere:

 • Navn og kontaktinformasjon, inklusive adresse, telefonnummer og e-postadresse
 • Leveranse- og faktureringsinformasjon, betal- og kredittkortsnummer, samt annen informasjon som du oppgir i samband med kjøp eller leveranse av produkt eller tjeneste
 • Bilder som du laster opp for å dekorere kaken med
 • Brukernavn og passord til våre brukersider/-konto
 • Kjøp-, betalings- og ordrehistorikk
 • Annen brukergererert informasjon som du aktivt velger å dele med oss via vår Webbplass eller via annen kontakt med oss
 • IP-adresse

Hvorfor vi behandler din persondata

I tillegg til å behandle din persondata for å kunne administrere kundeforholdet og gjennomføre leveransen av dine kjøp, kan Cake it easy komme til å bruke persondata for andre formal, som angitt nedenfor. Hvis noe av dette krever ditt samtykke, kommer vi til å be deg om dette. 


 • Gjennomføring av avtale: For leveranse av varer, for å gjennomføre betaling samt for å gi deg tilgang til de tjenester som Cake it easy leverer (bl.a. kundeservice, brukerkonto og abonnement på nyhetsbrev. Din persondata kommer også til å behandles i forbindelse med kjøp på oppdrag av (eller på grunn av krav fra) betalings- og kredittselskapet som trenger disse for å foreta kredittopplysninger (vi samarbeider med PayEx og Klarna for gjennomføring av betalinger)
 • Oppfylle regulatoriske krav. Vi sparer fakturaunderlag ifølge gjeldende regnskapsregler.
 • Legitim interesse

Eksterne samarbeidspartnere

Der det er nødvendig for å fullføre våre tjenester, tar vi bruk av eksterne samarbeidspartnere som får tilgang til persondata kun i den utstrekning de behøver for å fullføre sitt oppdrag. De får ikke bruke eller dele informasjonen for andre formål. Vi bruker eksterne samarbeidspartnere for å hjelpe oss med følgende: 


 1.  Produksjon av kaker (bakerier)
 2. Betalingsløsninger (f.eks. banker og andre betalsystemleverandører)
 3. Markedsføring (f.eks. Googles annonseprodukter, sosiale medier, mediebyråer eller reklamebyråer)
 4. IT-tjenester (selskaper som lagrer data, hosting, e-posttjenester ,teknisk støtte, interne kommunikasjonskanaler og drift av våre IT-systemer)företag som hanterar lagring av data, hosting, e-posttjenester


Vi etterstreber alltid å begrense denne tilgangen og kun dele informasjon som er nødvendig for at leverandørene skal kunne utføre sitt arbeide. 

Hvor lenge lagrer vi persondata

Personopplysninger vi samler inn skal ikke lagres lengre enn det som anses nødvendig:


 • Kunde: Hvis du har kjøpt en vare av oss sparer vi dine personopplysningern i to år etter gjennomført kjøp.
 • Registrert bruker: Hvis du registrerer en brukerkonto på Cake it easy, sparer vi dine personopplysninger til du avregistrerer deg, men maksimalt tre år etter din siste aktivitet.
 • Direktekontakt: Hvis du er i kontakt med oss, f.eks. via e-post med vår kundeservice, lagres dine personopplysninger så lenge som det er nødvendig for å fullføre kontakten og henvendelsen.
 • Produkt- og markedskommunikasjon: I de situasjoner vi behandler dine personopplysninger med støtte fra samtykke du har gitt, lagres dine personopplysninger så lenge vi har ditt samtykke.


Uavhengig av ovennevnte eksempler kan vi kommet til å spare opplysningene dine lengre hvis det er nødvendig for å etterleve regulatoriske krav, som f.eks. skatte- og regnskapslover. 

Endringer i vår policy

Vi kommer til å holde personvernerklæringen oppdatert etterhvert som tjenestetilbudet vårt endrer seg, og alle endringer kommer til å publiseres her på hjemmesiden. Vi anbefaler derfor at du med jevne mellomrom leser gjennom denne policyn for å holde deg oppdatert. Skulle vi gjøre større endringer som påvirker registrerte kunder vil du bli varslet om dette på e-post.

Oppdatering av dine personopplysninger

Vi jobber hele tiden for å sikre oss om at dataen vi lagrer er både korrekt og aktuell. Hvis dine personopplysninger endres, vennligst ta kontakt med oss for oppdatering.

Dine rettigheter

Du kan når som helst be oss om innsyn, kopi, rettelse, begrensning eller sletting av de persondata vi lagrer om deg. En slik anmodning skal rettes til Cake it easy ved skriftlig forespørsel til vår forretningsadresse eller ved e-post til post@cakeiteasy.no


Cake it easy har et eget personvernombud som kan kontaktes ved å sende en e-post til post@cakeiteasy.no


Vår forretningsadresse er:


Cake it easy AS

Hagegata 23

0653 Oslo

Org. nr. 996 301 036 MVA