Om Cake it easy

... enklere å få tak i noe godt

Cake it easy er en nettportal som samler de beste kakebakerne på samme sted og skaper den beste kakeopplevelsen fra idé til levering.

Vi er Nordens største nettportal for kaker. Vi er et samfunn av de som elsker kake og samarbeider med over 550 lokale bakerier i Norge og Sverige. Vi bruker den siste teknologien for å skape den beste kundeopplevelsen for kakeelskere. Hvorfor gjøre kakebestilling vanskelig, når du kan gjør det enkelt og morsomt?

Startet av bakersønner

Selskapet ble startet av Marius og Haakon, to sjette generasjon bakersønner fra Kristiansund og Oslo, som vokste opp i familiebakerier på hver sin side av landet. Når de skulle bygge nettbutikker for familiene sine oppdaget de hvor vanskelig det var å finne gode nettløsninger for kaker. De fleste løsninger er bygget for klær, sko og postordre, og ikke for bakerier. De oppdaget at mange bakerier hadde samme utfordring.


De fikk da ideen om å bygge en netthandel for bakerier. Hvorfor skal hvert bakeri måtte behøve å finne opp hjulet på nytt selv når man kan samarbeide? Dermed ble Cake it easy skapt. En markedsplass hvor kunder enkelt kan finne sin lokale baker og bestille med noen få tastetrykk.


Markedsplassen åpnet også opp et nytt marked for bakeriene - gavemarkedet. Gjennom Cake it easy var det plutselig blitt enkelt å sende kake til venner og familie i andre byer. Før var det stort sett kun mulig å sende blomster, men mange oppdaget raskt at en kake på døren ble ofte satt mer pris på. Nå hadde ikke bakeriene bare sine lokale kunder som kunder, men også deres familier og venner fra hele landet.


Siden da er vi blitt Norden største plattform for bakerier og har levert kaker til over 150.000 kunder i Norge og Sverige. Vi har vokst til et team på ni glade kakeelskere og vi står alltid klar til å hjelpe deg med dine kakebehov. Takket være det unike nettverket av lokale bakere er kakene du bestiller alltid ferske og kortreiste.

Quotation marks

Vi bruker alltid Cake it easy når vi bestiller kaker til skolen. Bestillingen tar bare et par minutter, de leverer til avtalt tid og har et stort utvalg av kaker!

Martine Mowinckel-Amundsen, Munkerud skole
Title image

Selskapsinformasjon

Cake it easy AS

Schweigaards gate 34c

0191 Oslo

Org. nr. 996 301 036 MVA

Vil du finne en kake til din anledning?

Gå til markedsplassen
Send kaker til  alle avdelinger
Noe å feire? La alle ta del i feiringen!
Send kaker til alle avdelinger
Les mer
Spar tid og penger med innkjøpskonto
Bestill overalt i Norge - få alt på én faktura
Spar tid og penger med innkjøpskonto
Les mer
Gavekort som kan brukes på 450 bakerier
Norges best gave? Alle blir glad av kake
Gavekort som kan brukes på 450 bakerier
Les mer